Constructii

Divizia de constructii din cadrul companiei aduce un plus de valoare prin realizarea unei cifre de afaceri anuale substantiale.
Avem de-a lungul anilor realizate constructii de orice tip in diverse zone din tara si pentru clienti persoane fizice si juridice.
Incepand din acest an ne propunem sa aducem pe piata din Romania un nou concept de case care sa urmareasca confortul si unicitatea. De ce acest concept? Cu totii ne dorim o casa frumoasa,luminoasa si calda,dar in mod deosebit mai frumoasa.
Casele mobile au un farmec aparte atat ca arhitectura cat si ca finisaje si design. Design-ul interior se remarca prin simplitatea si naturaletea si simbolistica a mobilierului ce se imbina cu cromatica peretilor.
Definitia exacta a caselor mobile o putem da intr-un sigur fel,sunt case cu un design simplu, dar deosebit, au un stil arhitectural unic, un interior de exceptie.
Construim orice tip de casa mobila respectand in detaliu orice solicitare a clientului privind eventuale modificari sau retusuri. Realizam decoratiuni interioare cat si cromatica ceruta de proiect, la solicitarea clientului.
Toate materialele folosite la constructia lor sunt agrementate si respecta toate cerintele cerute de legislatia din domeniu. Avantajul major al acestor case este data din faptul ca nu este necesara autorizatia de construire.
Avem echipe de meseriasi specializati pe fiecare tip de lucrari in parte pornind de la constructia casei si pana la amenajarea interioara, cat si mobilarea interiorului.
Ne dorim sa devenim un etalon pe piata de constructii din Romania si de aceea nu putem permite sa facem lucrari de proasta calitate. Clientul este cel care decide daca la final casa va arata si va fi functionala in conformitate ce proiectul dupa care se va construi casa. Cartea noastra de vizita va fi intotdeauna, satisfactia clientului care ne va recomanda in functie de calitatea oferita de angajatii nostri.
Oferim servicii de arhitectura, proiectare, design exterior si interior, constructii de orice tip.
Aveti terenul? Aveti proiectul? Atunci nu ezitati sa ne contactati atat telefonic cat si pe e-mail.

 

  • Case tip cu etaj

  • Case Luxury

Heritage

Sheringham

Sandringham

Middleton

Manhattan

Kingfisher